Νέες πληροφορίες υπάρχουν για τη σειρά ‘Vinyl’, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη σεζόν στο αμερικάνικο κανάλι HBO με τους Martin Scorsese και Mick Jagger.
Η σειρά που έχει αρχίσει να δρομολογείται από το 2011 θα ασχοληθεί με το σεξ και τα ναρκωτικά και πώς αυτά επηρέασαν τη μουσική βιομηχανία κατά τη δεκαετία του ’70 στην Αμερική.
Ο Scorsese θα σκηνοθετήσει και μαζί με τον Jagger θα είναι οι παραγωγοί της σειράς. Επίσης, ο Terrence Winter (‘Boardwalk Empire’, ‘The Sopranos’, ‘The Wolf of Wall Street’) θα είναι ο γενικός υπεύθυνος και σεναριογράφος του show.
O Bobby Cannavale θα έχει το ρόλο του προέδρου της δισκογραφικής εταιρίας American Century Records, Richie Finestra.
Τη γυναίκα του, πρώην ηθοποιό και μοντέλο, θα υποδυθεί η ηθοποιός Olivia Wilde.
Ακόμα, οι άλλοι ηθοποιοί που έχουν γνωστοποιηθεί τα ονόματά τους είναι ο Ray Romano στο ρόλο του Zak Yankovich, υπευθύνου promotion της δισκογραφικής και ο Andrew Clay ως ο ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών σταθμών.
Την εμφάνισή του στη σειρά θα κάνει και ο γιος του Mick Jagger, James, ο οποίος θα υποδυθεί τον frontman του πανκ συγκροτήματος Nasty Bits.
Το νέο μουσικό project του HBO είναι μία από τις πολλές δουλειές του Martin Scorsese που ασχολούνται με τη μουσική. Παλαιότερα είχε πραγματοποιήσει ένα ντοκιμαντέρ για τον George Harrison, αλλά είχε επιμεληθεί επίσης το μουσικό βίντεο για το Michael Jackson και το ‘Bad’.