Το Spotify επεκτείνει τη λειτουργία του και σε βίντεο

Spotify
Spotify

Σε συνέντευξη τύπου που έγινε την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, το Spotify ανακοίνωσε την επέκταση των λειτουργιών του σε ποικίλες κατευθύνσεις με στόχο να γίνει κάτι περισσότερο από μια υπηρεσία streaming μουσικής. Η εταιρεία τώρα θα φιλοξενεί βίντεο, podcasts, λίστες αναπαραγωγής κ.ά.. Ακόμα, ανακοινώθηκαν συνεργασίες με πολλά τηλεοπτικά κανάλια όπως ABC, Comedy Central, Nike, BBC, Condé Nast, ESPN και NBC.

Οι χρήστες του Spotify θα μπορούν από εδώ και πέρα να παρακολουθούν βίντεο από τηλεοπτικές εκπομπές όπως τo The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Επίσης, η εταιρεία θα ενσωματώσει στις λειτουργίες της και ράδιο για την παρακολούθηση εκπομπών.

Όσον αφορά το μουσικό κομμάτι του Spotify, θα ενσωματωθεί playlist generator που θα δημιουργεί διάφορες λίστες αναπαραγωγής ανάλογα με τη διάθεση του χρήστη, τις προτιμήσεις του καθώς και τις προτάσεις πολλών ειδικών. Το Spotify θα σας συνοδεύει τώρα και στο τρέξιμο με την λειτουργία Spotify Running, που θα δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής ειδικές για την εν λόγω δραστηριότητα και ακόμα θα συνεργαστεί με το Nike+. Τις λίστες αυτές θα τις συνθέτουν πολλοί DJ όπως ο Tiesto!

https://www.youtube.com/watch?v=N_tsgbQt42Q

https://www.youtube.com/watch?v=sMGwPYGPEJs

https://www.youtube.com/watch?v=0fZBqV_yMq4