Ο Tom Morello σε πρόσφατη συνέντευξή του στο RedBull.com, θυμήθηκε τον συμπαίκτη του στους Audioslave, Chris Cornell, και μίλησε για το τελευταίο πράγμα που του είχε πει.
Τον Ιανουάριο, την τελευταία φορά που είδα τον Chris, παίξαμε το πρώτο show με τους Audioslave μετά από 12 χρόνια στο Anti-Inaugural Ball. Χάρηκα πολύ που τον είδα.
Ήταν ένα show για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τραγούδησε, ήταν ένας από τους πιο δυναμικούς Θεούς της ροκ όλων των εποχών.
Έδειχνε τέλεια και τραγούδησε άγρια και όμορφα. Και το εξαιρετικό του γλυκό χαμόγελο… ήταν τέλεια που άραξα μαζί του στα backstage.
Το τελευταίο πράγμα που μου είπε ο Chris Cornell ήταν: «Πέρασα τέλεια, να το ξανακάνουμε, παιδιά, να με ενημερώσετε.» και αυτό ήταν τόσο όμορφο.
Οι περισσότερες αφιερώσεις για τον Chris είχαν να κάνουν με το πόσο εξαιρετικός τραγουδιστής ήταν, πόσο όμορφος ήταν και πόσο καλός πατέρας υπήρξε, τα οποία είναι όλα αλήθεια.
Αλλά πιστεύω, από την δική μου οπτική, πως αυτό που πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται είναι η δημιουργική του ιδιοφυΐα και η δύναμη που προερχόταν από το πιο σκοτεινό κομμάτι του ψυχισμού του.
Και οι δαίμονές του, αυτό ήταν και η ρίζα της τελειότητας του, στο κομμάτι που τελικά τον οδήγησε στην καταστροφή.
Και είχε τη δυνατότητα να μιλήσει. Διαβάστε τους στίχους του Chris Cornell κάποια στιγμή, είναι όμορφοι και ποιητικοί. Μπορούσε να μιλήσει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη
Ήμασταν ευλογημένοι που τον είχαμε για 52 χρόνια.
Το συγκινητικό ποίημα του Tom Morello για τον Chris Cornell
Alice Cooper: «Ο Chris Cornell είχε την καλύτερη φωνή στο rock ‘n’ roll»