Trailer του επικείμενου άλμπουμ τους κυκλοφόρησαν οι Dream Theater

Το νέο άλμπουμ των Dream Theater πλησιάζει και αυτό είναι το επίσημο trailer του.
Dream Theater
Dream Theater

Το 13ο studio album των Dream Theater κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου και λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρώτου κομματιού από το ‘The Astonishing’, όπως λέγεται το επικείμενο άλμπουμ τους, κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer του, για να κρατήσουν τους fans ζεστούς.

Ο νέος αυτός δίσκος έρχεται να διαδεχθεί το ομώνυμο με την μπάντα δίσκο του 2013, και οι Dream Theater τον ετοιμάζουν στα Cove City Sound Studios της Νέας Υόρκης.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το εντυπωσιακό concept του ‘The Astonishing’, ενώ στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε την tracklist του. Προς το παρόν, εν αναμονή του νέου δίσκου, απολαύστε το trailer:

Dream Theater – The Astonishing (Official Trailer)

Η tracklist του ‘The Astonishing’:

Act I
01. ‘Descent Of The NOMACS’
02. ‘Dystopian Overture’
03. ‘The Gift Of Music’
04. ‘The Answer’
05. ‘A Better Life’
06. ‘Lord Nafaryus’
07. ‘A Savior In The Square’
08. ‘When Your Time Has Come’
09. ‘Act Of Faythe’
10. ‘Three Days’
11. ‘The Hovering Sojourn’
12. ‘Brother, Can You Hear Me?’
13. ‘A Life Left Behind’
14. ‘Ravenskill’
15. ‘Chosen’
16. ‘A Tempting Offer’
17. ‘Digital Discord’
18. ‘The X Aspect’
19. ‘A New Beginning’
20. ‘The Road To Revolution’

Act II
01. ‘2285 Entr’acte’
02. ‘Moment Of Betrayal’
03. ‘Heaven’s Cove’
04. ‘Begin Again’
05. ‘The Path That Divides’
06. ‘Machine Chatter’
07. ‘The Walking Shadow’
08. ‘My Last Farewell’
09. ‘Losing Faythe’
10. ‘Whispers In The Wind’
11. ‘Hymn Of A Thousand Voices’
12. ‘Our New World’
13. ‘Power Down’