Οι Πυξ Λαξ, με μία συνέντευξη τύπου στο Piraeus Academy, ανακοίνωσαν και επίσημα πως θα επανενωθούν για μία μεγάλη συναυλία, προκειμένου να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την ίδρυσή τους. Το σπουδαίο ελληνικό συγκρότημα, που έχει στο παλμαρέ του 12 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, θα βρεθεί ξανά μαζί, μετά από την πανελλαδική περιοδεία του 2011, με την οποία τίμησαν τον αδικοχαμένο Μάνο Ξυδού.
Το live των Πυξ Λαξ είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουλίου του 2018 στο ΟΑΚΑ, με εκλεκτούς καλεσμένους να αναμένεται να δώσουν το παρόν και μέρος των εσόδων να διατίθεται για κοινωνικούς σκοπούς. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν, θα ηχογραφήσουν νέα κομμάτια τα οποία και θα μας παρουσιάσουν σε αυτήν τη συναυλία, ενώ στα μελλοντικά σχέδια υπάρχει και μία κινηματογραφική ταινία, με τις φήμες για επίσημη επανένωση ήδη να ακούγονται έντονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εισιτήρια θα κοστίζουν από 11 έως 25 ευρώ, με περισσότερες πληροφορίες για την προπώλησή τους να αναμένονται σύντομα.
Θυμηθείτε εδώ ένα απόσπασμα από την ιστορική συναυλία των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ το 2011, στην οποία βρέθηκαν 75.000 άνθρωποι, αριθμός αξιοσημείωτος για τα ελληνικά δεδομένα: