Μετά τις ταινίες Σπιρτόκουτο, Η ψυχή Στο Στόμα, Ο Μαχαιροβγάλτης και Το Μικρό Ψάρι, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει στον κινηματογράφο με τη νέα του ταινία, Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς.
Ο Οικονομίδης και σεναριογράφος έχει περιγράψει τη νέα του δουλειά ως μια «μαύρη κωμωδία», ενώ δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο.
Η ταινία απέκτησε και επίσημο trailer, όπου ακούγεται ακόμα ένας απολαυστικός διάλογος στο ύφος που μας έχει συνηθίσει ο σκηνοθέτης.
Η επίσημη σύνοψη:
Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η ‘Ωραία Κοιμωμένη’ Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.
Στο έργο εμφανίζονται οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος και Λένα Κιτσοπούλου.
Δείτε το trailer στον παρακάτω σύνδεσμο: