Search
Close this search box.
Οι Iron Maiden στην Ελλάδα (ΟΑΚΑ) το 2022

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα (ΟΑΚΑ) το 2022

Η Σιδηρά Παρθένος επιστρέφει στην Ελλάδα.
Οι Iron Maiden στην Ελλάδα - ΟΑΚΑ 2022
Οι Iron Maiden στην Ελλάδα - ΟΑΚΑ 2022

Οι Iron Maiden έρχονται στο ΟΑΚΑ, στις 16 Ιουλίου 2022!

Τον περασμένο Απρίλιο ένα teaser που φώναζε από μακριά Iron Maiden είχε αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα, ξυπνώντας ελπίδες σε ένα κοινό στερημένο από συναυλίες και βάζοντας φωτιά στις υποθέσεις για την επιστροφή της τεράστιας μπάντας στην Ελλάδα.

Και ύστερα το teaser εξαφανίστηκε, η High Priority τήρησε σιγή ιχθύος πάνω στο ζήτημα και οι ελπίδες παρήλθαν και ξεχάστηκαν, καθώς τις διαδέχτηκε μπαράζ ακυρώσεων από πολλές διοργανώσεις και φεστιβάλ.

Η σιωπή της εταιρείας έσπασε τη Δευτέρα, όταν ένα ακόμα teaser, χωρίς εξόφθαλμες αναφορές αυτήν τη φορά αλλά στο ίδιο τόνο και στυλ, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, προετοιμάζοντας τον κόσμο για μια μεγάλη, αυτόνομη συναυλία εκτός των πλαισίων του AthensRocks και εγείροντας υποψίες σε μερικούς που θυμούνταν τις υποσχέσεις της άνοιξης και ήλπιζαν ακόμα.

Υποψίες που βγήκαν αληθινές, γιατί οι Iron Maiden έρχονται και επισήμως ξανά στην Ελλάδα.

Ύστερα από μια από τις καλύτερες εμφανίσεις επί ελληνικού εδάφους το 2018 στο Rockwave, η Σιδηρά Παρθένος, το Θηρίο, ένα εκ των κορυφαίων συγκροτημάτων του πλανήτη, θα επιστρέψει για έναν ακόμα γύρο, έχοντας μαζί τους Airbourne και Lord of the Lost.

Δεν έχουν απογοητεύσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν κουραζόμαστε να τους βλέπουμε. Και ελπίζουμε σε ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής συναυλιακής ιστορίας.

16 Ιουλίου 2022. Κρατήστε την ημερομηνία, και μακάρι η πανδημία, τα μέτρα και οι παγκόσμιες συνθήκες να μας επιτρέψουν να βρεθούμε όλοι εκεί.

Ακολουθεί δελτίο τύπου


Iron Maiden ΟΑΚΑ / Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Η γενική προπώληση εισιτήριων για τη μεγαλειώδη επιστροφή των Iron Maiden θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ.

Αποκλειστικά τα μέλη του Fan Club του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€ (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 θα ξεκινήσει η γενική προπώληση εισιτήριων για τη μεγαλειώδη εμφάνιση των Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων θα γίνονται μέσω του www.ticketmaster.gr

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€ (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου).

Όποιος επιθυμεί να ζήσει τη standing experience του υπερθεάματος που θα στήσουν οι Maiden στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου, μπορεί να προμηθευτεί το συλλεκτικό hard copy εισιτήριο του από τα φυσικά σημεία προπώλησης, χωρίς να επιβαρυνθεί με το κόστος της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης του εισιτηρίου.

Τα εισιτήρια Standing B θα κοστίζουν 73€ και τα Standing Α (μπροστά στη σκηνή) 90€.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ

Μετά από λαϊκή απαίτηση των fans θα υπάρξουν φυσικά σημεία προπώλησης και στην υπόλοιπη Ελλάδα, εκτός από την Αθήνα όπου και θα διατίθενται συλλεκτικά hard copy εισιτήρια (Standing A σε διακεκριμένο χώρο μπροστά στη σκηνή και Standing B για το υπόλοιπο της αρένας).

Τα hard copy εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα παρακάτω φυσικά σημεία προπώλησης από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

Θεσσαλονίκη

Πολυχώρος WE (3ης Σεπτεμβρίου 3, Παλιό Παγοδρόμιο, τηλ.: 231 028 4700)

Ιωάννινα

Rock Indian Café (Aνεξαρτησίας 14, τηλ.: 2651 073190)

Λάρισα

Snuff (Παπασταύρου 4, τηλ.: 2410258618)

Βόλος

Κεχαΐδης Μουσικός Οίκος ( Κουταρέλια 29 με Δημητριάδος τηλ.: 2421 037891)

Πάτρα

Joe Records (Καραϊσκάκη 134, τηλ.: 261 062 0673)
*Στην Αθήνα συνεχίζεται η προπώληση στα ticketing booths, στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου (καθημερίνα από τις 11:00 έως και τις 19:00 και Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 20:00)

Κάτοψη του Σταδίου και ζώνες:

Iron Maiden ΟΑΚΑ 2022 - Ζώνες εισιτηρίων - κερκίδα και αρένα
Iron Maiden ΟΑΚΑ 2022 – Ζώνες εισιτηρίων – κερκίδα και αρένα

Φυσικά σημεία προπώλησης:

Σάββατο 4 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

• Εκδοτήρια εισιτηρίων στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, από τις 10:00 έως τις 20:00.

• Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τα φυσικά σημεία προπώλησης που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε υπόλοιπες πόλεις της χώρας.

*Η αγορά εισιτηρίου στα εξουσιοδοτημένα φυσικά σημεία προπώλησης θα μπορεί να γίνει και με μετρητά.

*Οι 500 πρώτοι που θα αγοράσουν το εισιτήριο τους από τα Maiden ticketing booths του Ζαππείου θα πάρουν ως αναμνηστικό δώρο μια αφίσα με το artwork της συναυλίας του αγαπημένου τους συγκροτήματος!

*Τα εισιτήρια για τις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά και δεν θα διατίθενται στα φυσικά σημεία προπώλησης.


Iron Maiden - Ελλάδα - 2022
Iron Maiden – Ελλάδα – 2022

Οι Iron Maiden ανακοινώνουν 6 ακόμη Ευρωπαϊκά shows της «Legacy of the Beast World Tour 2022», συμπεριλαμβάνοντας μία εμφάνιση στην Ελλάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 16 Ιουλίου 2022.

Το show που απέσπασε τις πιο διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως έρχεται στην Ελλάδα με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί!

Προπώληση εισιτηρίων 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.

Οι Iron Maiden πρόσθεσαν άλλες έξι Ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία «Legacy Of The Beast 2022», συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Σταδίου, στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου 2021.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. Όπως πάντα, θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

Το show αυτό έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες.

Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden – το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

Iron Maiden: Τα εισιτήρια για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ (2022)

Iron Maiden ΟΑΚΑ 2022 - hard copy εισιτήρια
Iron Maiden ΟΑΚΑ 2022 – hard copy εισιτήρια
Iron Maiden – The Writing On The Wall (Official Video)

Όπως αναφέρει ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Rod Smallwood:

Το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε την τεράστια ευρωπαϊκή περιοδεία Legacy of the Beast σε στάδια, η οποία είχε αρχικά οριστεί για το 2020 και από τότε άλλαξε ημερομηνία δύο φορές!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουμε συναυλίες σε μερικές από τις σπουδαιότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, όπου δεν έχουμε εμφανιστεί ποτέ.

Θα κάνουμε μερικές αλλαγές στην παραγωγή και στο setlist για να προσθέσουμε μερικά τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Senjutsu» και σχεδιάζουμε να γίνει η Legacy of the Beast tour περισσότερο θεαματική από το αρχικό show, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβουμε όλα τα στοιχεία της αρχικής περιοδείας και τα αγαπημένα μας Maiden τραγούδια.

Θα απολαύσουμε επί σκηνής το Spitfire αεροπλάνο, τον Icarus κι ένα φαντασμαγορικό κι εντυπωσιακό show με φωτιές και πυροτεχνήματα.

Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να σας ταρακουνήσουμε λίγο, μιας και πλέον ο αγαπημένος μας Trooper Eddie θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό σε έναν νέο Senjutsu κόσμο τον οποίο θα προσθέσουμε στα σκηνικά».

 Ο τραγουδιστής των MaidenBruce Dickinson προσθέτει:

 «Ανυπονούμε για τη συναυλιακή μας επιστροφή στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά κι είναι υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε να προσθέσουμε την Αθήνα, αλλά και τα υπόλοιπα shows σε πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης που υπάρχουν χιλιάδες Maiden fans.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος σχετικά με τις νέες προσθήκες της περιοδείας όπου και θα παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, για αυτόν τον λόγο ανυπομονούμε να δουν όλοι όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτούς.

Όλοι μας στο συγκρότημα απολαύσαμε την Legacy περιοδεία για αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα βγούμε και πάλι στον δρόμο και θα διασκεδάσουμε με όλους τους fans μας που έχουμε τόσο καιρό να δούμε!»

Iron Maiden - The Trooper (Official Video)

Η πλήρης λίστα των νέων ημερομηνιών που προστέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Περιοδεία είναι η ακόλουθη:

22.05.2022: Κροατία,  Ζάγκρεμπ, Zagreb Arena

24.05.2022 Σερβία, Βελιγράδι, Stark Arena

26.05.2022 Ρουμανία, Βουκουρέστι, Romexpo Outdoor

29.05.2022 Ουκρανία, Κίεβο, VDNG

13.07.2022 Βουλγαρία, Σόφια, Arena Armeec

16.07.2022 Ελλάδα, Αθήνα, Ολυμπιακό Στάδιο

Αν θες να δεις την πλήρη λίστα των ημερομηνιών των ευρωπαϊκών σταθμών της περιοδείας Legacy Of The Beast 2022 Tour, ακολούθησε τον σύνδεσμο www.ironmaiden.com

H παραγωγή και το setlist του The Legacy of the Beast tour είναι εμπνευσμένα από το βραβευμένο δωρεάν mobile game των Iron Maiden το οποίο είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσει όποιος το επιθυμεί σε πλατφόρμα iOS, αλλά και Android.


Διαβάστε ακόμα:

Iron Maiden – Rockwave Festival 2018: Πέρασε και από εδώ η ιστορία


Iron Maiden - ΟΑΚΑ 2022
Iron Maiden – ΟΑΚΑ 2022
Iron Maiden - The Number Of The Beast (Official Video)

Ακολουθήστε το Rockrooster.gr και στο Google News.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2024: Τα συγκροτήματα που «πρέπει» να έρθουν στην Ελλάδα

Ψηφίστε τα συγκροτήματα που θέλετε στην Ελλάδα το 2024

Θέλεις να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας μας;

Το RockRooster.gr αναζητά νέους συντάκτες. Αν λατρεύεις τη μουσική, τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία, ίσως αυτό σε ενδιαφέρει.

Οι συναυλίες του 2024: Πρόγραμμα και εισιτήρια

Poll

Ψηφίστε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή συναυλία!