Το ‘Killers of the Flower Moon’ του Martin Scorcese, το πρώτο του γουέστερν, αποκτά trailer, με το ευρύ κοινό να έχει την ευκαιρία να ρίξει μια πρώτη ματιά στην ταινία.
Leonardo DiCaprio και Robert De Niro συνεργάζονται ξανά με το σκηνοθέτη, παίζοντας μαζί σε παραγωγή για πρώτη φορά από το 1993 και το ‘This Boy’s Life’. Σκηνές βίας και αναταραχές τους περιμένουν στην Οκλαχόμα, καθώς αναζητούν τους «λύκους» πίσω από μια σειρά δολοφονιών ιθαγενών.
Δίπλα τους η Lily Gladstone και απέναντί τους ο Jesse Plemons, σε μια ιστορία τρεισήμισι ωρών που μάλλον ελάχιστα καλύπτεται από τα δύο λεπτά του βίντεο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.
Το ‘Killers of the Flower Moon’ προβλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα στις Κάννες. Θα προβληθεί ξανά σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 6 Οκτωβρίου, πριν κάνει επισήμως παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 του ίδιου μήνα.