All Them Witches: Ακούστε το νέο δίσκο

Ακούστε το νέο άλμπουμ των All Them Witches με τίτλο ‘Nothing As The Ideal’.

All Them Witches
All Them Witches

Οι All Them Witches επέστρεψαν με νέο δίσκο!

Το ‘Nothing As The Ideal’ αποτελεί το έκτο LP της μπάντας, κυκλοφόρησε από τη New West Records και περιλαμβάνει 8 νέα τραγούδια.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Studio 2 των θρυλικών Abbey Road Studios του Λονδίνου και η παραγωγή έγινε από τον Mikey Allred, ο οποίος είχε αναλάβει και την παραγωγή του ‘Dying Surfer Meets His Maker’ (2015).

To ‘Nothing As The Ideal’ είναι διαθέσιμο από τις 4 Σεπτεμβρίου 2020 σε όλες τις διαθέσιμες ψηφιακές πλατφόρμες.

Μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, παρακάτω:

All Them Witches - 'Nothing As The Ideal' / Εξώφυλλο
All Them Witches – ‘Nothing As The Ideal’ / Εξώφυλλο

‘All Them Witches – Nothing As The Ideal’ – Tracklist:

1. Saturnine & Iron Jaw
2. Enemy of My Enemy
3. Everest
4. See You Next Fall
5. The Children of Coyote Woman
6. 41
7. Lights Out
8. Rats in Ruin