Ακούστε το νέο album του Mark Knopfler

Mark Knopfler - Down The Road Wherever
Mark Knopfler

O κιθαρίστας των Dire Straits, Mark Knopfler, κυκλοφόρησε το 9ο κατά σειρά solo album του, με τίτλο Down The Road Wherever’.

To album αποτελείται από 14 τραγούδια, και αντλεί την έμπνευση του από μια πληθώρα θεμάτων όπως οι πρώτες μέρες του στο Deptford με τους Dire Straits, και κινείται στη blues rock αισθητική που μας έχει συνηθίσει ο Βρετανός.

Mark Knopfler – ‘Down The Road Wherever’ tracklist:

1. Trapper Man
2. Back On The Dance Floor
3. Nobody’s Child
4. Just A Boy Away From Home
5. When You Leave
6. Good On You Son
7. My Bacon Roll
8. Nobody Does That
9. Drovers’ Road*
10. One Song At A Time
11. Floating Away
12. Slow Learner
13. Heavy Up
14. Rear View Mirror*
15. Every Heart In The Room*
16. Matchstick Man

*Deluxe Edition CD bonus tracks

Ακούστε τον δίσκο: