«Αυτές οι 4 μπάντες πάνε το μέταλ ένα βήμα παραπέρα φέτος»

Matt Heafy
Matt Heafy

Τα μέλη των Trivium ζητήθηκαν πρόσφατα από το περιοδικό Metal Hammer, να ξεχωρίσουν τις αγαπημένες τους μπάντες για φέτος και συγκεκριμένα να επιλέξουν ποιες απ’ αυτές το πήγαν ένα βήμα παραπέρα το 2018.

Ο κιθαρίστας και frontman των Trivium, Matt Heafy, στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Metal Hammer μίλησε για το μυστικό της black metal του Ηνωμένου Βασιλείου και τις… δυσεύρετες μπάντες που ξεχώρισαν για φέτος.

Αυτές λοιπόν είναι οι μπάντες που σύμφωνα με τον Matt Heafy, πήγαν τη μέταλ μουσική ένα βήμα παραπέρα για το 2018:

Abhorrent Decimation

Το κομμάτι ‘The Pardoner’ ήταν μερικές από τις καλύτερες μίξεις των subgenres της extreme metal, όλο τον περασμένο χρόνο.

A Forest of Stars

Black metal, avant-garde, psychedelic, folk… όλα συνδυάζονται. Έχει περάσει καιρός από το ‘Beware the Sword You Can not See’ κι ελπίζω να ακούσω νέα πράγματα σύντομα.

Shvpes

Έχοντας κάνει περιοδείες μαζί τους σε ολόκληρη την Ευρώπη, μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία ότι ο Griffin μπορεί να γίνει ένας από τους ισχυρότερους frontman του είδους, αν συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο.

Nine Covens

Το μυστικό της black metal του Ηνωμένου Βασιλείου, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι στο συγκρότημα, δεν παίζουν σε shows και είναι δύσκολο να βρει κανείς υλικό τους στο εμπόριο, η μουσική που στοιχειώνει, είναι επική και τιμωρεί.

 Δείτε ακόμα:

Ο Matt Heafy (Trivium) επιλέγει τα 10 αγαπημένα του άλμπουμ για το 2017

Trivium: «Τα συγκροτήματα πλέον το παρακάνουν με τα social media»

Trivium: «Αυτό είναι το χειρότερό μας τραγούδι…»