Μπάσα εμπνευσμένα από τον Lemmy, θα παρουσιαστούν στο Bloodstock Festival (pics)

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή εδώ και μήνες, ωστόσο ο Lemmy Kilmister δεν έχει πάψει να μας απασχολεί όλον αυτόν τον καιρό. Κάτι που απλώς μας υπενθυμίζει το πόσο εμβληματική μορφή ήταν και το πόσο μεγάλο το κενό που άφησε.

Οι διοργανωτές του Bloodstock Festival, λοιπόν, θέλησαν και αυτοί να τιμήσουν τον μπασίστα και τραγουδιστή των Motörhead με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφού ανέθεσαν την κατασκευή δύο ειδικά σχεδιασμένων μπάσων προς τιμήν του Lemmy, τα οποία θα παρουσιάσουν στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης του φεστιβάλ. Τα δύο special μουσικά όργανα φέρουν την υπογραφή της Cynosure Guitars και η κατασκευή τους κράτησε έξι μήνες. Και τα δύο, θα βρίσκονται ανάμεσα στα εκθέματα της Rock And Metal Gallery του Catton Park του Derbyshire, στις 11-14 Αυγούστου, όταν δηλαδή θα λάβει χώρα εκεί το βρετανικό φεστιβάλ του βαρύ ήχου.


Σύνθεση-φωτιά διασκευάζει το ‘Ace of Spades’ για να τιμήσει τον Lemmy

22 χρόνια μετά: Δείτε τη χειρόγραφη επιστολή του Lemmy για την ηρωίνη (pic)


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Cynosure:

Αν και είναι στυλιστικά πολύ διαφορετικά, και τα δύο μπάσα αντιπροσωπεύουν την εικόνα μίας από τις πιο τεράστιες και πρωτοποριακές ροκ και μέταλ μορφές στην ιστορία της μουσικής.

Ενδεικτικό της αγάπης των διοργανωτών στο πρόσωπο του Lemmy, και το πορτρέτο που φιλοτέχνησε ο συνιδρυτής του φεστιβάλ, Paul Raymond Gregory, το οποίο κοσμεί το μπαρ του Bloodstock, και το οποίο μπορείτε να θαυμάσετε παρακάτω μαζί με τα μπάσα που σχεδιάστηκαν για να τιμήσουν τον frontman των Motörhead.

Στο line-up του φετινού Bloodstock συμπεριλαμβάνονται οι Twisted Sister, Mastodon, Gojira, Slayer, Behemoth, Anthrax, Venom και Satyricon.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.