Μυστήρια πράγματα από τους Radiohead

Thom Yorke (Radiohead)
Thom Yorke (Radiohead)

Οι Radiohead έδωσαν ένα βίντεο στη δημοσιότητα, το οποίο μάλλον προαναγγέλλει κάτι… επετειακό και σχετικό με τον τρίτο δίσκο των Βρετανών, ‘OK Computer’, ο οποίος κλείνει φέτος τα 20 χρόνια ζωής.

Στο βίντεο, το οποίο διαρκεί 29 δευτερόλεπτα, ακούγεται μία ψηφιακά επεξεργασμένη φωνή ενός νεαρού κοριτσιού να απαγγέλλει ένα μέρος από το τραγούδι ‘Climbing Up the Walls’, το 9ο κατά σειρά τραγούδι του ‘OK Computer’. Επίσης, υπάρχει και η επιγραφή «Program: radiohead».

Η κυκλοφορία του έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τις επίσης… μυστηριώδεις αφίσες που εμφανίστηκαν ξαφνικά σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο, το Brooklyn ή το Άμστερνταμ, οι οποίες παραπέμπουν επίσης στον τρίτο δίσκο του alternative rock συγκροτήματος. Σιγά-σιγά, όλα αρχίζουν να συμπληρώνονται σαν ένα ιδιαίτερο παζλ, το οποίο προαναγγέλλει κάποιου είδους επετειακή δράση του συγκροτήματος.


Posters προμηνύουν επετειακή κυκλοφορία από τους Radiohead


Παρακάτω μερικές από τις αφίσες που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ως τις 21 Μαΐου -την ημέρα των 20ών γενεθλίων του ‘OK Computer’ – ενδέχεται να εμφανιστούν κι άλλα μηνύματα που να ξεκαθαρίσουν αν οι Radiohead θα γιορτάσουν την επέτειο του πιο εμβληματικού δίσκου τους συναυλιακά ή με κάποιου είδους κυκλοφορία.

https://www.instagram.com/p/BTWFWiIBI08/

Radiohead – A Moon Shaped Pool / Κριτική