Όσον αφορά τους σπασίκλες της κιθάρας, είναι ό,τι χειρότερο.

Βρίσκεσαι στη σκηνή, κοιτάζεις κάτω και υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάθονται εκεί και απλώς περιμένουν να τους συνεπάρεις με τα κιθαριστικά σου κόλπα!

Εγώ δεν λειτουργώ όμως έτσι. Είμαι κιθαρίστας και μπορώ να παίξω – αλλά είναι όλα μέσα στα πλαίσια της μουσικής και των τραγουδιών.

Βέβαια, ο Slash απολαμβάνει την εμπειρία του να περιοδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο για την υποστήριξη του 3ου κατά σειρά άλμπου του, ‘World On Fire’, ειδικά τώτα που οι σόλο δουλειές του έχουν αρχίσει να δημιουργούν και να προσελκύουν τη δική του βάση οπαδών.

Αναφερόμενος στα τελευταία 5 χρόνια, ο Slash δηλώνει:

Είναι υπέροχα.

Η μπάντα πραγματικά τα σπάει και παίζουμε σε όλο τον πλανήτη.

Νομίζω ότι περισσότερο από όλα, αγαπάω το να παίζω. Ό

ταν έχεις πολλές ευκαιρίες για να βγεις έτσι απλά εκεί έξω και να παίξεις, αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που το κάνεις.

Ακόμη, ο Slash εξέφρασε τις σκέψεις του για το επόμενο άλμπουμ, τονίζοντας ότι θα παραμείνει πιστός στον ήχο που τον καθιέρωσε:

Δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό.

Αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ να εμπνέομαι όσο περισσότερο γίνεται – και να βρίσκω καινούρια πράγματα στην πορεία.

Υπάρχει πάντοτε ένα στοιχείο νέας ανακάλυψης σε ένα νέο δίσκο, όμως σίγουρα θα είναι υλικό hard rock από καρδιάς.

Ό,τι και εάν είναι αυτό που βγάζω στο τέλος, είμαι πάντοτε αληθινός και πιστός στο είδος μου.

Εντωμεταξύ, ο κιθαρίστας, στις 15 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει ένα Live DVD με τίτλο ‘Live at the Roxy 25.9.14’, το οποίο θα περιέχει την εμφάνιση της μπάντας του στο περίφημο club του L.A., που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβρη του προηγούμενου έτους, στα πλαίσια της περιοδείας.


Πηγές: ClassicRock.TeamRock, Ultimate.ClassicRock