Η Natalie Portman υπερασπίζεται τις ταινίες της Marvel

Natallie Portman
Natallie Portman

Έχουν περάσει δύο περίπου βδομάδες από τότε που ο Martin Scorsese έριξε τα πυρά του εναντίων των ταινιών της Marvel, κατηγορώντας τες πως δεν είναι κινηματογράφος, αφού αποτυγχάνουν να μεταφέρουν συναισθήματα και εμπειρίες στον θεατή.

Οι δηλώσεις αυτές ξεσήκωσαν κύμα αντιδράσεων, κάποιες σε όμοια μήκη κύματος, όπως του Francis Ford Coppola, που χαρακτήρισε τις ταινίες της Marvel απαίσιες, ενώ κάποιες άλλες, κυρίως από συντελεστές αυτών των ταινιών που προσπαθούσαν να μαζέψουν λίγο τις βαριές δηλώσεις και να δικαιολογήσουν αυτές τις απόψεις.

Έτσι, μετά τους Samuel L. Jackson, Robert Downey Jr. και τον James Gunn, ήρθε η σειρά της Natalie Portman να υπερασπιστεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και γενικότερα των ταινιών που βασίζονται σε comics.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις της:

Πιστεύω πως οι ταινίες της Marvel είναι τόσο δημοφιλείς επειδή καταφέρνουν να διασκεδάσουν τους ανθρώπους.

Οι άνθρωποι αναζητούν πραγματικά τη διασκέδαση όταν έχουν λίγο χρόνο ελεύθερο μετά τη δουλειά τους, αφού έχουν να διαχειριστούν όλες τις δυσκολίες της πραγματικής ζωής.

Η Natalie Portman πρωταγωνίστησε στις πρώτες δύο ταινίες του Thor, ενώ εμφανίστηκε για λίγο και στο ‘Avengers: Endgame’.

Το ντεμπούτο της στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας έγινε με τη συμμετοχή της στα Prequels του Star Wars, το 1999.

Να θυμίσουμε βέβαια πως η ηθοποιός άφησε για ένα διάστημα το MCU (για αυτό δεν εμφανίστηκε στην τρίτη ταινία του Thor) καθώς δεν θεωρούσε πως μπορεί να αποδώσει τόσο καλά σε φανταστικούς ρόλους.

Όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί η τέταρτη ταινία του ‘Thor: Love and Thunder’.

Πιθανότατα, η γενναιοδωρία της Disney ξεπέρασε τις όποιες καλλιτεχνικές αμφιβολίες υπήρχαν…

Chris Hemsworth - Natalie Portman
Chris Hemsworth – Natalie Portman