Ο Bruce Springsteen ανεβάζει οπαδό στη σκηνή. Ξανά!

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen

Ο μεγάλος Bruce Springsteen, μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες των Η.Π.Α., μας έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν πόσο ωραίος τύπος είναι. Και το να καλεί οπαδούς στη σκηνή να ερμηνεύσουν τραγούδια μαζί του δεν είναι πρωτόγνωρο.

Αυτή τη φορά όμως, ο νεαρός Nathan Testa από το Brisbane της Αυστραλίας, έσπασε όλα τα κοντέρ αφοσίωσης, αλλά και τύχης, καθώς ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου ήταν αυτός που ανέβηκε στη σκηνή να παίξει με τον Springsteen. Και μάλιστα για δεύτερη φορά στη ζωή του!

Πιο συγκεκριμένα, πριν από τέσσερα χρόνια, ο τότε 11χρονος Testa ανέβηκε στη σκηνή του Brisbane Entertainment Centre για να συνοδεύσει τον «The Boss» στο ‘Waitin’ On A Sunny Day’, με τον Springsteen να τον διδάσκει ακόμα και πώς να κάνει το χαρακτηριστικό stage slide – σήμα κατατεθέν των συναυλιών του.

Φέτος ο Springsteen εμφανίστηκε ξανά στο BEC με την E-Street Band και στις πρώτες σειρές ήταν ξανά ο 15χρονος πλέον Testa, κρατώντας ένα πανό που έγραφε σε ελεύθερη μετάφραση: «Έλειψα από το σχολείο σήμερα. Με περιμένουν μπελάδες. Μπορώ να παίξω το ‘Growin’ Up’ μαζί σου;» [σ.σ.: Missed School. In the shit now. Can I play ‘Growin’ Up’ with you?]. Ο Springsteen παρατήρησε το πανό καθώς ερμήνευε και ύστερα ρώτησε από το μικρόφωνο: «Ξέρεις το κομμάτι; Το ξέρεις στην κιθάρα;».

Λίγο αργότερα, ο Testa ήταν ξανά στη σκηνή δίπλα στο «Αφεντικό», με μία ακουστική κιθάρα στο χέρι, εκτελώντας χρέη πρώτου κιθαρίστα, ενώ παράλληλα μοιραζόταν το μικρόφωνο με τον θρύλο της ροκ. Ο Springsteen δεν παρέλειψε ούτε τώρα να τον διδάξει… «ροκσταριλίκι», καθώς του έδειξε πώς να ποζάρει με την κιθάρα!

Μέσα στη διπλή τύχη του μικρού Testa, υπάρχει και μία… σατανική σύμπτωση, καθώς το 2013 ο μικρός έδωσε στον Springsteen μία φυσαρμόνικα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που τον ανέβασε στη σκηνή, με τον Αμερικανό θρύλο να απαντά «OK, θα τα ξαναπούμε!»