Οι Deaf Radio επιστρέφουν με νέο album

Deaf Radio

Οι Deaf Radio είναι γνωστοί για τα sold-out βινύλια τους και τις εκατοντάδες χιλιάδες digital ακροάσεις. Τους είδαμε live σε μεγάλα φεστιβάλ πλάι σε The Killers, The Kills, All Them Witches και Planet of Zeus.

Μόλις τον Δεκέμβρη επέστρεψαν από την 40 ημερών ευρωπαϊκή τους περιοδεία, όπου γύρισαν 35 πόλεις, για την προώθηση του πρώτου δίσκου τους.

Δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι Πάνος Γκλίνος, Δημήτρης Σακελλαρίου, Δημήτρης Γεωργόπουλος και Γιώργος Διαθεσόπουλος είναι κοντά στο κοινό τους.

Στο διάστημα αυτό δεν επαναπαύτηκαν. Πήραν το χρόνο τους για να χτίσουν τη σχέση τους με τους fan τους και να διαμορφώσουν καλύτερα το στυλ τους. Και κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Απόδειξη το νέο τους κομμάτι το ‘Astypalea’, που θα το χαρακτήριζα το blues του Αιγαίου. Παρόλο που δεν εμπίπτει στα κλασικά blues κομμάτια.

Οι Deaf Radio δήλωσαν σχετικά:

Γραμμένο κυριολεκτικά πάνω στους τρούλους των εκκλησιών της Αστυπάλαιας, το καλοκαίρι του 2017, είναι το πρώτο της μετά-“Alarm” περιόδου.

Σε εμάς τουλάχιστον φαντάζει ως ένα τραγούδι γραμμένο για να παίζεται ζωντανά και να ακούγεται δυνατά!

Αν θέλετε να μπείτε στον συναισθηματικό λαβύρινθο όπου περιηγούμαστε ως μπάντα αυτήν την στιγμή, οι στίχοι και η μουσική του θα σας δείξουν σίγουρα τον δρόμο!

Ο διάδοχος του ‘Alarm’, που θα περιλαμβάνει το ‘Astypalea’, με artwork του εξαίρετου Bewild Brother θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019.


Deaf Radio: «5 δίσκοι που δεν πρέπει να λείπουν από καμία δισκοθήκη»