Πρώην manager των Guns N’ Roses: «Γιατί ο Izzy Stradlin ήταν σημαντικός για την μπάντα»

Izzy Stradlin
Izzy Stradlin

Μπορεί οι Guns N’ Roses να έκαναν το μεγάλο reunion ικανοποιώντας τον μεγάλο πόθο του μουσικού κόσμου που τους υποδέχθηκε με πρωτοφανή αγάπη, ωστόσο στο τωρινό line-up υπάρχει ένας μεγάλος απών. Ο λόγος, φυσικά, για τον Izzy Stradlin, ιδρυτικό μέλος και πρώην ρυθμικό κιθαρίστα της μπάντας, ο οποίος για πολλούς ήταν «η ψυχή της μπάντας». Μην ξεχνάμε και τον Steven Adler φυσικά.

Οι Guns N’ Roses ισοπέδωσαν εμπορικά την pop μέσα στο 2016

Μεταξύ αυτών και ο πρώην manager των Guns N’ Roses, Alan Niven, ο οποίος παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Mitch Lafon, όπου έπλεξε το εγκώμιο του Stradlin:

Ο Izzy Stradlin έφερε την απλότητα σε αυτήν την μπάντα. Αν οι Guns N’ Roses ήταν cool, τότε αυτός ήταν ακόμα πιο cool!

Αυτό που αγαπώ στον Izzy είναι ότι είχε μία «ανεμελιά» στο πώς έπαιζε, η οποία έδειξε τον δρόμο στο πώς καθόρισε το παίξιμό του. Επίσης, η στιχουργική του ικανότητα ήταν καταπληκτική και, ως rock ‘n’ roller, νομίζω πως ήταν πολύ αυθεντικός.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά σχετικά με το reunion, με τον Niven να δηλώνει:

Κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ακούω τον κόσμο να λέει πόσο φορμαρισμένοι ήταν τις προάλλες στο show στη Νέα Υόρκη. Πιστεύω αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο ότι ήταν σε κλειστό χώρο, οπότε αύξησε τη δυναμική.

Όλοι λένε πως ο Slash είναι στα καλύτερά του και αυτό είναι κάτι που ισχύει. Επίσης ο Axl καταφέρνει και ανταποκρίνεται εκπληκτικά σε 3ωρα show. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το καταφέρνει αυτό, είναι τρομερό!

Πάντως, ό,τι και αν κάνουν, αφού το reunion είναι χωρίς τον Izzy Stradlin, δεν είναι πραγματικό reunion…

Διαβάστε ακόμα:

Guns N’ Roses: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για τον νέο δίσκο!»

Ένα animated video, ολόκληρη η ιστορία των Guns N’ Roses

Guns N’ Roses: «Το reunion δεν έγινε για τα φράγκα!»

Ο Izzy Stradlin εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο reunion των Guns N’ Roses